OnePlus 6 Panssarilasi

Laadukas Panssarilasi OnePlus 6 puhelimeen?

Onko sinulla uusi hieno OnePlus 6 puhelin? Suuri ja arvokas näyttö tarvitsevat kunnollisen suojan. Suosittelemme ostamaan panssarilasin joka suojaa hyvin, ja on lisäksi mukava käyttää. Laadukas Panssarilasi on helppo asentaa paikalleen. Panssarilasin pinta on sormenjälkiä hylkivä, jolloin lasin pintaan ei jää lika niin helposti.

OnePlus 6 panssarilasi

OnePlus 6 panssarilasi suojaa parhaalla mahdollisella tavalla puhelimen näyttöä hajoamasta. Panssarilasi valmistetaan aidosta lasista, joka on kemiaalisesti käsitelty normaalia lasia kovemmaksi. Panssarilasin kovuus on huimat 9H. Normaalia lasin kovuus on 7H.

Osta nyt laadukas OnePlus 6 panssarilasi täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: