Puhelimen panssarilasi

Oletko koskaan miettinyt kuinka helposti puhelimesta hajoaa näyttö? Oletko koskaan miettinyt kuinka helposti puhelin tippuu kädestäsi? Mieti näitä kysymyksiä tarkasti niin uskon että tulet lopulta järkevään lopputulokseen!

Puhelimen näytönsuoja

Puhelimen näytönsuoja on paras keksintö heti puhelimen jälkeen. Näytönsuoja ei maksa paljon, on helppo asentaa ja on huomaamaton! Kun huolehdit että puhelimessä on näytönsuoja käytössä uudesta asti, niin näyttöön ei tule yhtään naarmua.

Panssarilasi – Suojalasi

Onko panssarilasi hyvä suoja puhelimeen? Mistä tiedän että juuri tämä panssarilasi tai suojalasi on varmasti hyvä? Ensimmäisenä kannattee katsoa panssarilasin kovuus: Yleensä kovuus on 9H (9x normaalia lasia kovempi). Sitten kannattee miettiä millaista suojalasia olet hakemassa? Pitäisikö olla 3D kokonäytön suojalasi vai riittääkö pelkkä suora näytönsuoja? Kaikki 3D panssarilasit eivät sovi esimerkiksi puhelimen kuorien kanssa. Osta sinäkin puhelimen panssarilasi helposti netistä

PANSSARILASI

Panssarilasi eli suojalasi on hyvä tapa suojata puhelimen kaikista kallein ja helpoiten hajoava osa, eli näyttö.
Puhelimen panssarilasit ovat näytön päälle asetettavia ohuita, millin paksuisia näytönsuojia, jotka suojaavat näytön omaa lasia rikkoontumiselta tehokkaammin kuin suojakalvot.

Iskunkestävät, osittain lasista ja osittain muovista valmistetut, näytön panssarilasit suojaavat näyttöön tulevat iskut pelastaen puhelimen näytön.
Staattisesti kiinnittyvä panssarilasi on helppo asentaa.
Näytön suojalasi tuntuu täysin samalta kuin puhelimen oma näyttö ja sen asentaminen ja vaihtaminen on nopeaa.

Kaikki puhelimen näytön panssarilasit eivät suojaa aivan puhelimen näytön reunasta reunaan, johtuen näytön kaarevuudesta.
Monesti tällaisille puhelimille on tarjolla näytön panssarilaseja, joiden reunat ovat kaartuvat.

Panssarilasi on vakuutus puhelimen näytön suojaksi, joten suosittelemme sellaisen hankkimista, ettei sinun tarvitse korjata rikkoontunutta näyttöä.
Rikkinäisen näytön korjaaminen on huomattavan tyyristä puuhaa, joten kannattaa välttyä siltä mahdollisimman pitkään.

Rikkinäisen näyttölasin korjaaminen aiheuttaa paitsi rahallista menetystä, myös ajallista ja onhan lainalaitteiden etsiminen, niihin yhteystietojen, asetusten ja muiden virittäminen tuskaisen turhauttavaa hommaa.
Panssarilasi on kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvä keksintö!

PANSSARILASIN VALMISTUS

Panssarilasit on tehty laadukkaasta lasista, muovista ja silikonista.
Kyse ei ole siis muovista, vaan aidosta kestävästä ja kovasta lasista.
Panssarilasia sanotaan myös nimellä suojalasi, mutta panssarilasi on ”vakiintunut” nimitys. Lasi on jopa yhdeksän kertaa normaalia lasia kovempaa ja tästä johtuen lasilla on 9H-luokitus.

Lasilevystä leikataan jokaiselle puhelinmallille sopivan kokoinen lasi.
Tämän jälkeen lasia karkaistaan eli kovetaan noin 5 tunnin ajan 500°C lämpötilassa, jonka jälkeen lasi jäähdytetään. Lämmityksen ja jäähdytyksen ansiosta lasista tulee todella kova.

Tämän jälkeen lasiin asennetaan kolme erilaista pinnoitetta. Panssarilasin alle asennetaan muovikalvo, joka mahdollistaa sen, että mikäli lasi hajoaa, palaset jäävät kiinni kalvoon. Näin olleen lasisirut eivät irtoa. Muovikalvo on erittäin tiheää muovia.

Muovikalvon päälle asennetaan silikoni, joka kiinnittää lasin puhelimen näyttöön. Silikoni imee ilman pois puhelimen oman näytön pinnalta ja kiinnittää panssarilasin hyvin kiinni puhelimeen.Silikonipinnoite ei jätä lasiin liimatahroja ja lasi on mahdollista irroittaa ja asentaa uudelleen.

Laadukas panssarilasi on helppo asentaa

Laadukas panssarilasi ei kuitenkaan maksa paljoa

Suojalasi on 9 kertaa normaalia lasia kovempaa

3D, 5D kokonäytön panssarilasi suojaa kokonaan näytön

Panssarilasin reunat ovat pyöristetyt
Panssarilasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: