OnePlus 6 kuoret

OnePlus 6 kuoret ja suojakotelot

UUSI OnePlus 6 – Millainen puhelin?

Millainen on uusi OnePlus 6? Puhelin on saanut todella paljon kehuja käyttäjiltä. Hintaluokassa puhelin on markkinoiden paras puhelin. Todella tarkka ja sopivan kokoinen näyttö, laadukas kamera, upea muotoilu ja puhdas Android. Puhtaan Android käyttöjärjestelmän ansiosta puhelimen käyttö on jouhevaa.

OnePlus 6 Kuoret

OnePlus 6 puheline on todella tärkeä suojata iskuilta, naarmuilta ja lialta. Uuden puhelimen suojaaminen on helppoa ja edullista. Suojakuoren avulla pidät puhelimesi uudenveroisana kovassakin käytössä. Suojaamalla puhelimen suojakuoren tai suojakotelon avulla, varmistat että puhelimesi kestää käytössä. Lisäksi suosittelemme suojaamaan näytön panssarilasilla tai suojakalvolla. Panssarilasi suojaa parhaiten näyttöä iskuilta ja naarmuilta. Panssarilasiin ei tule naarmuja yhtä helposti kuin perinteiseen muoviseen suojakalvoon.

Millaiset kuoret?

Haluatko puhelimeen näyttävät värilliset kuoret? Glitter omaiset kuoret vai pelkistetyn tyylikkäät mustat kuoret? Markkinoilta löydät varmasti sinun makuusi sopivat kuoret. Silikonikuoret, lompakkokotelo, suojakotelo, flip cover ja muut viellä päälle. Lompakkokotelo tai suojakotelo on siitä hyviä, että ne suojaavat myös puhelimesi näyttöä. Taas silikonikuori on siitä mukava, että se ei suurenna puhelimen kokoa juuri ollenkaan.

OnePlus 6 on saanut markkinoilta todella paljon palautetta laadukkaasta tekemisestä. Uskon että tulevaisuudessa OnePlus yhtiö tulee olemaan viellä matkapuhelin markkinoilla todella suosittu. Markkinoille on tervetulleita uudet kilpailijat haastamaan vanhat perinteiset valmistajat. Kun saamme lisää kilpailua, tuotteiden kehitys tulee nopeutumaan ja hintataso tulee tippumaan alas. Ihmiset panostavat tänäpäivänä entistä enemmän puhelimeen. Puhelimella tehdään nykyisten oikeastaan kaikki: Maksetaan laskut, shoppailaan, katsotaan elokuvat ja hoidetaan paljon myös työasioita. Siksipä suosittelemme samalla myös panostamaan puhelimen laadukkaaseen suojaamiseen. Suojaamalla puhelimesi hyvin, säästät turhanpäiväiset näyttörikot. Uusi suojakuori maksaa noin 15€, panssarilasi noin 15€, eli yhtensä 30€. Kun uusi näyttö maksaa noin 400€.

https://www.suojaapuhelin.fi/category/195/oneplus-6-kuoret

Muista ostaa myös panssarilasi

Panssarilasi on huomattavasti parempi näytönsuoja kuin perinteinen muovinen suojakalvo. Panssarilasi on mukavampi käyttää, kestävämpi ja paremmin suojaavampi kuin ohut suojakalvo.

Osta myös OnePlus 6 puhelimen panssarilasi

Panssarilasi suojaa helposti ja varmasti puhelimen näytön iskuilta ja naarmuilta. OnePlus 6 suuri näyttö kannattee todella suojata panssarilasia käyttäen. Osta nyt panssarilasin OnePlus 6 puhelimeen, ja elä huolettomasti. Panssarilasin asentaminen on helppoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: